Kontakt

”Gör vad du fruktar och din fruktan kommer att dö.” – Ralph Waldo Emerson


Att vara aktad är att vara respekterad och ärad. Det är inte något som vem som helst blir eller är – utan det kräver hårt arbete, disciplin, kunskap och erfarenhet. Det bör ligga i var mans strävan att bli aktad; att bli en gentleman. Det är en lång och svår väg att gå, men ack så vital och viktig för våra liv.

För att kunna uppnå framgång och bli den bästa versionen av oss själva så spelar andra män en viktig roll i vår utveckling. Vi är självständiga och plöjer vår egna väg, men det vore ett misstag att inte ta lärdom av andra (gentle)mäns erfarenheter, kunskap och visdom. Att studera och diskutera med andra är en viktig del i vår personliga utveckling och av just den anledningen är vi här.

Aktad.se ämnar att hjälpa män och pojkar att bli den bästa versionen av dem själva. Den kompletta mänskliga erfarenheten är fysisk, psykisk och spirituell – och så är även den här sidan. För att bli en Aktad vän, man, kollega, son och far så bör du sikta på att bemästra alla delar av livet. Ta hand om din kropp, din karaktär, din hjärna och ditt hjärta. Även om vi aldrig kommer att bli perfekta eller kompletta, så bör det vara vårt mål och vår strävan. Bli den bäste mannen du kan bli. Av den anledningen skriver vi om allt som rör en mans liv och inte bara ett litet område.

Att hjälpa andra människor är en fundamental del i en gentlemans liv: därmed även vårt. Så om du skulle vilja komma i kontakt med oss är du givetvis alltid välkommen att höra av dig. Vi svarar både på Facebook (@Aktad.se), i kommentarsfälten under våra artiklar och via email (Aktad@aktad.se).

Aktad_om_oss